Beste VPN provider

NordVPN

Beste torrent websites

Wij hebben een lijst samengesteld van de beste torrent websites die beschikbaar zijn in Nederland. Lees hieronder meer over torrents en hoe je deze websites kan vinden.

Er zijn veel website waarop je torrent kan downloaden. Veel mensen kennen wel de platformen: Kickass torrents en The Pirate Bay. Helaas bestaat Kickass torrents niet meer en is het ook erg lastig om torrents te downloaden van The Pirate bay in deze tijd. Dit komt doordat het downloaden van torrents door veel overheden verboden waardoor het voor jou moeilijker wordt om een geschikte torrent website te vinden. Gelukkig is het niet helemaal onmogelijk om deze websites te vinden. Wij hebben een lijst samengesteld met de beste torrent websites. 

Het is allereerst belangrijk om te weten dat de kans aanwezig is dat je internet provider de mogelijkheid tot het bezoeken van een torrentwebsite blokkeert. Met behulp van een VPN provider kan je dit omzeilen. Zo kan je de server van een website doen laten geloven dat jij verbinding maakt met een IP-adres in een ander land. Met een VPN is het bovendien mogelijk om veilig en anoniem te downloaden. Hierdoor verklein je aanzienlijk het risico dat overheden erachter komen dat je torrent downloadt.

 

Hoe kies je de beste torrent website?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten om de beste torrent website te kiezen. Allereerst is het goed om te kijken naar de downloadsnelheid die mogelijk is bij een torrent site. Je wil tenslotte niet dat je uren of zelfs dagen moet wachten voordat de torrent gedownload is. 

Daarnaast is het goed om rekening te houden met het aanbod dat er beschikbaar is om te downloaden. Heeft een bepaalde torrentwebsite alles waar je naar op zoek bent of slechts een klein aanbod? Je wil het liefst een enkele website waarbij je alles kan downloaden. 

Hoe vervelend zijn daarnaast de pop-ups en advertenties die op een website steeds omhoog komen en die je weg moet blijven klikken voordat je eindelijk de torrent heb gevonden waar je naar op zoek was? Het is daarom goed om te bekijken welke torrent website het minst deze irritante advertenties heeft voordat je een keuze maakt.

Beste torrent website


1.The Pirate Bay 

Hoewel het soms lastig is om The Pirate bay te vinden omdat de website steed wordt verplaatst naar mirror websites is het nog steeds de beste keuze voor het downloaden van torrentz. The Pirate Bay is helaas niet beschikbaar in Nederland en daarom is het een VPN provider noodzakelijk om toegang te krijgen tot deze website. Het aantal bezoekers ligt ongeveer rond de 30-40 miljoen en hierdoor is er ook een enorm aanbod. De downloadsnelheid die je kan halen bij The Pirate bay is 5 tot 6 MB/s.

2.RARBG
Waar RARBG voor veel mensen misschien onbekend is, is het wel een van de beste torrent websites van de wereld. Zo kan je genieten van een groot aanbod aan bestanden. Dit komt mede ook door het grote aantal bezoekers (40 miljoen per maand). De downloadsnelheid van RARBG is 5 tot 6 MB/s. Een voordeel van RARBG is dat je geen VPN nodig hebt om de website te bezoeken.

3.EZTV
Een website die zeker niet mag ontbreken in onze lijst is EZTV. Het aanbod van EZTV zijn vooral series en films. Voor het downloaden van je favoriete TV-programma is EZTV daardoor uitermate geschikt. Het aanbod van EZTV is wel veel beperkter dat dat van The pirate Bay of RARBG. Hoewel het aanbod minder is, trekt EZTV toch 20 miljoen bezoekers per maand. De downloadsnelheid is 2 tot 3 MB/s. 

4.YTS
Yts is de website wanneer je een film wil downloaden. YTS trekt in totaal 75 miljoen bezoekers per maand. Bij YTS kun je uitsluitend films downloaden. De website doet er alles aan zodat jij films in HD kan downloaden. Een groot voordeel van YTS is dat er weinig advertenties getoond worden op de website.

5.Zooqle

Waar de bovenstaande 2 torrent website gericht zijn op films en series, is Zoogle gericht op games. Veel gamers zullen Zooqle ook kennen aangezien dit de beste website is voor het downloaden van games. Zo kan je games downloaden de PC, maar ook voor playstation 4 of XBOX. Ook is het mogelijk om oude games te downloaden voor de Playstation 3 of oudere XBOX. In totaal heeft Zoogle rond de 4-5 miljoen bezoekers per maand. De downloadsnelheid van Zooqle is  1 tot 2 MB/s.

 

Het is anno 2021 nog steeds mogelijk om torrents te downloaden via verschillende torrent websites. Wel dien je gebruik te maken van een VPN of van een Mirror website. Bovenstaande websites zien wij als beste torrents websites van dit moment. In deze test hebben we gekeken naar o.a. downloadsnelheid, aanbod en het geringe aantal advertenties.