hih

mei 2021
MDWDVZZ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
NordVPN

NordVPN review

NordVPN is een van de beste VPN providers op de markt. Wat zijn de voordelen van NordVPN en waarom zou jij het moeten kiezen?

Bezoek website
Gebruiksgemak
Servers
Veiligheid
  • Sterke Privacy
  • Nieuwe wireguard technologie

NordVPN reviews en ervaringen

NordVPN blijft om vele redenen op onze lijst van beste VPN’s staan. Je gaat nergens anders een VPN krijgen die meer kan dan NordVPN, zo goedkoop als NordVPN het doet. Ondanks een beveiligingsinbreuk die in 2019 werd gemeld, zou het nog steeds moeilijk zijn om een ander VPN te vinden dat kan doen wat NordVPN überhaupt doet.

NordVPN zou in vergelijking met andere vpn providers meer privacy kunnen bieden als het het aantal servers dat het bezit zou vergroten, maar we hebben het over meer dan 5.300 servers in 59 landen, een zero-log beleid en een jurisdictie in Panama.

Als snelheidsbonus laat NordVPN’s SmartPlay-functie het met gemak doen waar zoveel andere VPN’s mee worstelen: streaming video. Het is niet alleen beschikbaar voor iOS en Android, maar ook voor Windows Phone en zelfs BlackBerry.

 

Snelheid van NordVPN

Gemiddeld snelheidsverlies: 53% snelheidsverlies in de najaarsproeven van 2021
Aantal servers: Meer dan 5.300 servers
Aantal serverlocaties: 59
Aantal IP-adressen: 5,000

Een van de redenen waarom we meer geïnteresseerd zijn in de hoeveelheid snelheid die verloren gaat,  is omdat het gebruik van een VPN uw internetsnelheid meestal met de helft of meer kan verminderen. NordVPN verlaagde onze snelheden met gemiddeld 53%. Hierdoor is NordVPN vergeleken met andere vpn providers  betrouwbaar en snel; NordVPN heeft nauwelijks dips of onderbrekingen

 

Voordelen van NordVPN

Minimale gegevensregistratie: NordVPN houdt alleen de kale basisgegevens bij, zoals e-mail, betalingsinformatie en interacties met de klantenservice.

Gevestigd in Panama: Dit betekent dat NordVPN buiten de surveillanceallianties Five Eyes, Nine Eyes en 14 Eyes1 valt en nooit gedwongen kan worden om onze gegevens af te staan aan de overheid.

Meerdere apparaten beschikbaar : We konden  tot zes apparaten verbinden met NordVPN.

Sterke encryptiestandaarden: NordVPN maakt gebruik van AES-256 bit encryptie, de gouden standaard.

Nadelen van Nordvpn

Geen gesplitste tunneling: We konden NordVPN en een openbaar Wi-Fi-netwerk niet tegelijkertijd gebruiken.

Statische IP-adressen: Ons IP-adres bleef altijd hetzelfde elke keer dat we verbinding maakten met NordVPN, hoewel het werd gedeeld met anderen waardoor het moeilijker werd om ons te traceren.

Klantenservice: Hoewel we tevreden waren met NordVPN’s opties van een live chat, e-mailondersteuning en een FAQ-database, wensten we dat ze een telefoonlijn hadden om ons met een vertegenwoordiger te verbinden voor het geval we tegen problemen aanliepen.