hih

juni 2021
MDWDVZZ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Surfshark

Surfshark review

Surfshark is een zeer goedkope VPN provider dat uitstekende prestaties beidt.

Bezoek website
Gebruiksgemak
Servers
Veiligheid
  • Goedkoop
  • Hoge snelheid
  • No-logs beleid

Surfshark ervaringen

Surfshark is een zeer populaire vpn provider. Het bedrijf biedt zijn diensten aan vanaf 2018 en is vergeleken met andere providers goedkoop (2,08 euro per maand). Daarnaast biedt het een no-log beleid en werkt de provider erg gebruiksvriendelijk. Hierdoor is het een van de beste vpn providers van dit moment. De aanbieder is beschikbaar voor Android, Windows, Mac en Linux. De provider biedt ook nog eens een 30 dagen niet-goed geld-terug-garantie.

Surfshark is een provider uitstekende prestaties kan bieden. Zo wordt je door de sterke encryptie beschermt tegen het downloaden van torrents en daarnaast kun je Netflix uit Amerika kijken, iets wat bij andere vpn providers soms niet het geval is. Daarnaast kan je voor de lage prijs ook nog eens genieten van hoge snelheden. De provider heeft een netwerk met  meer dan 3200 servers over 65 landen. Uiteraard heeft de VPN aanbieder ook meerdere servers in Nederland.

Betaalmogelijkheden
Bij Surfshark is het mogelijk om te betalen met:
iDEAL, Creditcard, Google Pay, Cryptovaluta en Amazon pay

Voordelen

Surshark is een van de beste vpn providers die wordt aangeboden in Nederland en komt daarom met veel voordelen ten opzichte van de concurrentie, namelijk:

  • Zero logs beleid 
  • Goedkoop 
  • Veilig downloaden van torrents
  • Enorm hoge snelheid
  • Snelle klantenservice die je helpt met vragen

 

Nadelen

Hoewel we goed moeten zoeken naar een nadeel van deze vpn aanbieder is de provider niet ideaal wanneer je gebruik maakt van Linux. Daarnaast is de app die beschikbaar is in de Apple store (iOS en Mac) minder compleet dan de app die verkrijgbaar is voor Android of Windows. 

Zero Logs beleid van Surfshark

De provider maakt gebruik van een zero logs beleid. Hiervoor hebben ze weinig gegevens nodig om hun diensten voor jou aan te bieden. Wel hebben ze betaalgegevens nodig om de transacties voor het abonnement te voldoen. Daarnaast dien je een e-mailadres in te voeren. Bovendien maakt Surfshark sinds enige tijd gebruik van de Ram-only server netwerk. Hiermee zullen er geen gegevens meer op de fysieke servers staan. Hierdoor kan de provider nog meer privacy aanbieden aan de gebruikers.

Snelheid

Zoals hierboven al is aangegeven, is de snelheid van Surfshark zeer goed. Bij het testen van deze provider ondervonden we nauwelijks haperingen bij het downloaden van films of games. Bij het surfen op het web ervaarden we eveneens geen problemen. Kortom, de snelheden die Surfshark biedt zijn uitstekend.

Gebruiksvriendelijkheid

De VPN provider is zeer gebruiksvriendelijk. Voor het installeren en gebruiken van de software is het niet nodig om een computergeek te zijn. Alles gaat zeer eenvoudig. Zo kan je na het afsluiten van een abonnement al binnen 15 minuten gebruik maken van de servers.  Kom je er toch niet helemaal uit? De klantenservice van Surfshark reageert over het algemeen zeer snel en staat klaar om antwoord te geven op jouw vragen.  

Prijzen van Surfshark

De diensten van de vpn zijn verkrijgbaar vanaf 2,08 euro per maand. Gezien de concurrentie en de uitstekende prestaties, is deze prijs erg aantrekkelijk en zeker de moeite waard. Deze prijs is wel alleen wanneer je een 2-jarig abonnement afsluit. Voor een abonnement voor 6 maanden betaal je 5,41 euro per maand en voor een los abonnement waarbij je elke maand kan opzeggen betaal je 10,80 euro per maand. Zo is het veel voordeliger om een abonnement af te sluiten voor een langere periode.