Beste VPN provider

NordVPN

Mensen achter VPN-provider

Lees hier meer over de mensen achter de website.

Onze website bestaat sinds 2020. Toch hebben de mensen achter VPN-provider.nl enorm veel kennis van VPN en de digitale wereld. Hierdoor kunnen de specialisten jou helpen met het vinden van een geschikte VPN. De reviews zijn hierdoor met veel zorg en specialisme geschreven. Lees hieronder meer informatie over de mensen achter de website.

Aangezien VPN voor veel mensen een moeilijk begrip is zijn Pieter en Tom de website gestart. Daarnaast zijn er in de digitale wereld veel hackers actief. Door de voordelen van een VPN te belichten streven beide heren er ook naar om jouw online veiligheid beter te beschermen.

Pieter Jorissen

Piete Jorrisen

Na mijn opleiding cybersecurity in Leiden heb ik enorm veel interesse gekregen in de digitale wereld. Voor mij op dat moment nog een redelijk onbekende wereld. VPN was op dat moment in opkomst en ik ben mij volledig gaan storten op dit onderwerp. Er kwamen door de jaren enorm veel nieuwe VPN aanbieders bij met ieder zijn eigen voor- en nadelen.  Naast het beoordelen van VPN reviews, heb ik mij enige tijd geleden ook beziggehouden met het maken van websites. Door deze combinatie ben ik samen met mijn compagnon deze website begonnen.

 

 

Tom Konings

Tom Konings

Ik ken Pieter al enige tijd en door onze passie voor alles wat met ICT te maken heeft, zijn we deze website begonnen. Ik heb de opleiding communicatie gedaan aan de Hogeschool van Leiden. Tijdens mijn studie heb ik stages gelopen bij ICT bedrijven en mij vooral gericht over communicatie via het internet.  Hierdoor heb ik ook veel kennis van VPN opgedaan. Door mijn opleiding communicatie ben ik daarnaast verantwoordelijk voor de content van de website. Ik zorg dat alles correct is geschreven.